Українська Pусский
(097) 58-55-057; (050) 53-30-057;

Безпечно піднімаємось на горище

Опубліковано .

Польські сходи Факро виготовлені згідно з європейськими стандартами із сертифікованих матеріалів забезпечують легке та безпечне піднімання на  горище, а це вирішальний фактор. Сучасні польські сходові конструкції – це саме та продукція для тих,  хто хоче купити якісні та відносно недорогі сходи. Продукція виробника Факро незначно дорожча за сходи, що виробляються на Україні, але  стандарт якості європейського виробника значно вищий. Мансардні сходи відповідають всім технічним вимогам та вимогам безпеки, вони зручні і прості у користуванні. Сучасний дизайн і проста конструкція дозволяють встановити сходи Факро практично на будь-якому об'єкті, або це  житловий будинок або підсобне приміщення. Мансардну конструкцію Факро можна використовувати  як сходи для мансарди, або сходи на горище, вони надійно прослужать тривалий час.

 Сходи на горище FAKRO під час складання та розкладання драбини не вимагають багато простору, а після складання ховаються в стелю, економлячи тим самим місце в приміщенні, в якому вони встановлені, особливо це важливо в житловому приміщенні.

Утеплені сходи на горище Fakro зберігають тепло в будинку і знижують тепловтрати. Така властивість утеплених мансардних конструкцій позитивно оцінена власниками будинків з нежитловими горищними приміщеннями. Надійний механізм, яким оснащені сходи Факро розрахований на навантаження, які перевищують вагу середньостатистичної людини.

Система монтажу мансардної конструкції доволі проста. Встановити сходи можна за допомогою двох людей. Регулюється довжина драбини до висоти приміщення. Сходи продаються в зібраному вигляді і не вимагають жодних попередніх підготувань.

Відповідна конструкція механізму відтягування кришки сходів спрощує їхнє використання. Стержень, що поставляється в комплекті зі сходами, забезпечує зручне відкривання та закривання сходів. 

Додаткові аксесуари мансардних конструкцій підвищують комфорт користування та прискорюють монтаж сходів на горище FAKRO. Практичність та зручність сходів на горище Факро очевидна.


Last update: Jan 23, 2021